Jurnalul orei 19, 10 Septembrie
Jurnalul orei 19:00 9 septembrie 2024, 21:29 | 327

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

La aproape două luni de la tragedia din sectorul Botanica, unde o fată de 11 ani a murit, după ce a fost electrocutată, ancheta încă este în desfășurare. Când va fi încheiată aceasta și cine va purta răspundere, nu se știe. Ce spun responsabilii din Primărie, vedeți la jurnal.

Transportatorii solicită retragerea proiectului de hotărâre privind micșorarea termenului de valabilitate a autorizațiilor pentru serviciile prestate. În caz contrar, aceștia amenință că vor ieși la proteste. Guvernul susține că noile schimbări sunt în favoarea călătorilor.

Sprijinul pentru agricultori, în valoare totală de 100 de milioane de lei, va fi acordat potrivit unui regulament. Vor primi bani fermierii, care au cultivat grâu și porumb, iar culturile acestora au fost afectate de secetă. Valoarea maximă de ajutor nu va depăși suma de 500 de mii de lei.

Dezbaterea de marţi seară, prima între cei doi aspiranți la Casa Albă, Kamala Harris și Donald Trump, ar urma să înregistreze un număr record de telespectatori. Trump a câştigat dreptul de vorbi ultimul, la finalul dezbaterii, iar Harris - dreptul de a-şi alege locul pe podium.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie