Meteo, 4 Octombrie
Meteo 4 octombrie 2024, 23:11 | 112

Prezentat de Felicia Jenunchi

Pentru acest weekend, meteorologii au anuntat ploi și maxime de pana la 25 de grade Celsius în țara noastră . Duminica insa va fi mai rece cu 2-3 grade. Maine, 5 octombrie, temperaturile se vor situa intre 20 si 25 de grade Celsius. In localitatile nordice maximele termice vor ajunge până la 20-21 de grade. La Sud, mercurul din termometre va urca până la 25 de grade Celsius. In capitala se vor inregistra 23 de grade ziua.

Urmeaza prognoza meteo pentru Romania. Meteorologii anunta maxime de pana la 27 de grade pentru Bucuresti. Sunt anuntate ploi si furtuni in orasele Iasi, Cluj, Brasov si Craiova. In mare parte insorit va fi la Constanta.

Sa urmărim prognoza meteo și pentru capitalele europene. 24 de grade vor fi la Lisabona, 27 la Madrid. Se prevede cer variabil la Londra, Paris si Amsterdam, unde temperaturile nu vor depasi 17 si, respectiv, 16 grade. 21 de grade sunt prognozate pentru Roma. Innorat va fi la Viena, 14 grade se vor inregistra la Berlin. Averse sunt asteptate la Kiev. La Atena se vor inregistra maxime de pana la 28 de grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie