Patrula Jurnal TV, 29 Septembrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Bărbatul care și-a abuzat sexual fiica vitregă de 11 ani și a lăsat-o însărcinată a fost condamnat la detenție pe viață. Procuratura Generală notează că pedeapsa a fost solicitată de acuzatori în timpul dezbaterilor judiciare.

Captură record în Portul Constanța. Polițiștii au găsit... patru tone de cocaină, camuflată în recipiente cu mango, ananas și fructe de pădure congelate. Costul drogurilor pe piața neagră se ridică la 20 de milioane de euro. Stupefiantele ar fi trebuit să ajungă în Olanda.

A rămas în viață, nevătămat, ca printr-o minune, deși ținea în mână moartea. Un cetățean din satul Slobozia a găsit... două obuze rămase în pământ din timpul celui de al Doilea Război Mondial, dar în loc să cheme poliția, a vrut să le vopsească și să le pună pe gard. Nenorocirea fost preîntâmpinată de asistenta socială din sat, care a văzut cu ce se ocupă omul și a sunat la 112.

Opinia ta contează. Comentează!