Jurnalul orei 17, 28 August
Jurnalul orei 17:00 28 august 2024, 17:49 | 806

Prezentat de Vasile Luchianu

Mai mult de jumătate dintre cetățenii Republicii Moldova susțin aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Sunt datele celui mai recent sondaj de opinie realizat de CBS Research la comanda Comunității „WatchDog”. În același timp, experții asociației constată un impact în creștere al campaniilor masive de dezinformare și infleunțare a opiniei publice asupra evoluției preferențelor geopolitice ale populației.

Schimbare la șefia Serviciului Vamal. Noul director al instituției este Alexandru Iacub. Numirea sa în funcție a fost aprobată la ședința de astăzi a Guvernului. Totodată, miniștrii au aprobat candidatura lui Ion Bocancea pentru funcția de director adjunct al Agenției Naționale Transport Auto. Ce schimbări au mai intervenit în structura executivului, aflați în continuare.

Portul de stat Giurgiulești nu se vinde, afirmă oficialii de la Chișinău, după ce presa a scris că autoritățile de la București urmează să discute despre cumpărarea acestui obiectiv economic. „Guvernul nu intenționează să vândă acel port în niciun caz”, a precizat astăzi ministrul Infrastructurii, Andrei Spânu.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie