Meteo, 2 Septembrie
Meteo 2 septembrie 2024, 20:41 | 219

Prezentat de Felicia Jenunchi

Pentru prima saptamana din septembrie meteorologii anunță maxime de pana la 34 de grade Celsius. Pentru maine, Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis cod galben de canicula, iar pana pe 6 septembrie este anuntat cod galben de pericol de incendiu. Marti ziua, in capitala se vor inregistra 31 de grade, iar noaptea termometrele vor indica 17 grade. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor de 29-30 de grade, iar in cele sudice - 33-34 de grade Celsius.

Sa vedem cum va fi vremea si in Romania. 34 de grade vor fi la Bucuresti, cu cer partial innorat. Meteorologii anunta o zi cu soare la Constanta. 33 de grade se vor inregistra in orasele Iasi si Cluj. Sa urmarim prognozele meteo pentru capitalele europene.

Mercurul din termometre va urca până la 24 de grade în Lisabona, iar 31 de grade vor fi înregistrate la Madrid. Sunt asteptate precipitatii la Londra si Amsterdam, unde maximile termice vor oscila între 20 si, respectiv 23 de grade. Innorat va fi la Paris. In mare parte insorit va fi la Roma. 35 de grade se vor inregistra la Viena, 32 la Berlin. 29 de grade anunta meteorologii pentru Kiev. 32 de grade vor fi la Atena.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie