Meteo, 10 Septembrie
Meteo 10 septembrie 2024, 20:50 | 162

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri, 11 septembrie meteorologii anunță o zi cu ploi sau averse insotite de descarcari electrice. Maximele termice se vor situa intre 20 si 25 de grade, iar noaptea minimele vor oscila intre 13 si 18 grade Celsius. 22 de grade se vor inregistra la Chisinau ziua, noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 16 grade, iar vantul va sufla din nord-vest cu o viteză de 18 kilometri la oră. În sud sunt prognozate 23-25 de grade Celsius, iar la nord vor fi 20 de grade.

Sa vedem care va fi starea vremii in Romania. La Bucuresti si Timisoara se vor inregistra maxime de pana la 23 de grade. Precipitatii anunta meteorologii pentru orasele Cluj, Brasov si Craiova. Innorat va fi la Iasi.

Sa urmarim prognozele meteo pentru capitalele europene. 26 de grade sunt prognozate vor inregistra pentru Lisabona, 30 la Madrid. Se prevede cer variabil la Londra, cu maxime de pana la 14 grade. Precipitatii vor fi la Paris si Amsterdam. LA Viena, mercurul din termometre va urca pana la 25 de grade Celsius. Va ploua la Berlin. 27 de grade vor indica termometrele la Kiev, unde cerul va fi noros. La Atena se vor inregistra 29 de grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie