Un tânăr a fost transportat la spital, după ce motocicleta pe care o conducea s-a ciocnit de o mașină
Social 27 septembrie 2024, 15:37 | 107

Un tânăr a fost transportat la spital, după ce motocicleta pe care o conducea s-a ciocnit de o mașină. Incidentul s-a produs astăzi într-o suburbie a Chișinăului. Urmează detalii și alte știri pe scurt.

Doi tineri de 18 și 20 de ani, din Chișinău și Drochia, sunt cercetați penal pentru răpirea unui automobil din sectorul Botanica. Proprietarul a alertat oamenii legi, precum că a observat lipsa mașinii parcată în curtea blocului. Polițiștii au stabilit că bănuiții au răpit automobilul în timpul nopții, profitând de faptul că lacătul ușii era deteriorat. Ei au găsit cheia de rezervă în interior și au plecat într-o direcție necunoscută. În scurt timp, automobilul a fost găsit într-un câmp din orașul Drochia, iar suspecții au fost reținuți. Aceștia riscă acum până la cinci ani de închisoare.

Un bărbat de 41 de ani din Bălți a ajuns la spital după ce a fost lovit de un automobil în timp ce traversa neregulamentar strada. Accidentul s-a produs joi seara. Șoferul de 38 de ani a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului.

Un tânăr de 27 de ani a fost transportat la spital, după ce motocicleta pe care o conducea s-a lovit violent de o mașină. Incidentul s-a produs astăzi, la ora 11:00, în localitatea Tohatin. Potrivit informațiilor, vehiculele au fost deteriorate tehnic, iar șoferul de 21 de ani care se afla la volan nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. A fost inițiată o anchetă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Opinia ta contează. Comentează!