Meteo, 26 Septembrie
Meteo 26 septembrie 2024, 20:33 | 188

Prezentat de Felicia Jenunchi

Pentru maine meteorologii prognozează cer variabil in toate localitatile republicii, fara precipitatii, iar temperaturile vot fi peste cele specifice acestei perioade. Maximele vor oscila intre 25 si 30 de grade, iar minimile vor cobori pana la plus 12 grade Celsius in zona de nord a tarii. La Sud, maximele termice se vor situa in jurul valorilor de 29-30 de grade. In capitala termometrele vor indica 29 de grade ziua si 15 grade pe timp de noapte.

Sa vedem care va fi starea vremii si in orasele Romaniei. Se anunta o zi cu soare pentru majoritatea localitatilor. Temperaturi de pana la 32 de grade sunt asteptate la Bucuresti si Craiova. Cu un grad mai rece va fi la Timisoara. Până la 24 de grade va urca mercurul din termoemtre la Constanta.

Sa urmarim datele meteo si pentru capitalele europene. 22 de grade se vor inregistra la Lisabona, 21 la Madrid. Meteorologii anunta precipitatii pentru Londra, Paris si Amsterdam. Maximele nu vor depasi 12, 16 si, respectiv, 14 grade. Insorit va fi la Roma. La Viena termometrele vor indica 19 grade, la Berlin 20. Meteorologii anunta 27 de grade pentru Kiev, iar la Atena 31 de grade Celsius.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie