Rețete și Rețele, 12 Martie
12 martie 2020, 22:15
Trei gustări pentru un mic dejun sănătos
Jurnal TV a sărbătorit hramul Chișinăului alături de telespectatori, chiar în inima orașului. Pentru al optulea an la rând, echipa noastră și-a întâlnit oaspeții cu bucate tradiționale, muzică și dispoziție bună.
Locuitorii Capitalei au fost martorii unui nou record gastronomic, o friptură de pui de 150 de kilograme. În meniu a fost inclusă și mămăliga, pe care jurnalistele au amestecat-o cu temei.
Temperaturi crescute, flăcări și fum - prezentatorii Jurnal TV au văzut și au simțit ce înseamnă să gătești în condiții extreme.
Evenimentul a beneficiat de sprijinul partenerului general Kaufland - Și săptămâna-i bună!. La succesul show-ului gastronomic au contribuit companiile Aldorf Tehnic, Axédum si Crăița.