Antreprenor Expo 2024 - Patru zile dedicate inovației și dezvoltării antreprenoriatului din Republica Moldova
Advertorial 11 octombrie 2024, 11:38 | 238

Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, în parteneriat cu Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării și Centrul de Expoziții Moldexpo, lansează cea de-a treia ediție Antreprenor Expo. Scopul evenimentului este de a sprijini întreprinderile mici și mijlocii, de a încuraja inițiativele de afaceri și de a contribui la crearea unui mediu favorabil dezvoltării antreprenoriatului în țară.

Această ediție a Antreprenor Expo se anunță a fi un prilej excelent pentru antreprenorii locali de a-și crește vizibilitatea și de a identifica oportunități de colaborare.

Implicarea Ministerului Dezvoltării Economice și Digitalizării evidențiază interesul autorităților de a susține și de a stimula sectorul de afaceri, în special în contextul transformării digitale. De asemenea, Centrul Internațional de Expoziții Moldexpo oferă o locație ideală pentru desfășurarea evenimentului, fiind cel mai mare spațiu expozițional din Moldova. Cea de-a 3-a ediție Antreprenor Expo se organizează în perioada 10-13 octombrie, la Moldexpo.

Opinia ta contează. Comentează!