Jurnalul orei 17, 12 Septembrie
Jurnalul orei 17:00 12 septembrie 2024, 18:24 | 572

Prezentat de Vasile Luchianu

Băiatul de doi ani care a căzut ieri în tunelul unui ascensor din orașul Ungheni se află în secția reanimare a Institutului Mamei și Copilului din Chișinău. Copilul a fost transferat de la spitalul din Ungheni la instituția medicală din capitală în stare extrem de gravă, cu multiple fracturi. Medicii luptă pentru viața lui. Între timp, locatarii blocului cu pricina au povestit că liftul respectiv le-a mai dat bătăi de cap, iar primarul municipiului Ungheni a prezentat detalii privind circumstanțele nenorocirii.

Peste 60 de salvatori și pompieri au intervenit la stingerea flăcărilor la un depozit din Bălți, care a luat foc noaptea trecută. A fost afectată o suprafață de aproximativ 900 metri pătrați. Victime nu au fost înregistrate. Cauza incendiului nu este cunoscută, deocamdată.

Fostul ministru adjunct al Economiei Tudor Copaci a fost audiat astăzi în calitate de martor în dosarul „Energocom” în care fostul președinte Igor Dodon este bănuit de depășirea atribuțiilor de serviciu. Copaci a declarat în fața instanței că în acea perioadă toate contractele de import a energiei erau negociate exclusiv de Energocom, erau verificate și aprobate de ANRE și nemijlocit de Consiliul de Administrare al companiei. Copaci a dat asigurări că abia după această procedură erau stabilite tarifele. Acesta a refuzat însă să discute cu presa.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie