Meteo, 19 Septembrie
Meteo 19 septembrie 2024, 20:23 | 63

Prezentat de Felicia Jenunchi

Pentru maine meteorologii prognozează cer variabil in toate localitatile republicii, fara precipitatii. Temperaturile vor oscila intre 20 si 24 de grade, iar minimile vor cobori pana la plus 8 grade Celsius in zona de sud a tarii. La Nord, maximele termice se vor situa in jurul valorilor de 20-21 de grade, la sud meteorologii prognozeaza termperaturi de pana la 24 de grade. In capitala termometrele vor indica 23 de grade ziua si 11 grade pe timp de noapte.

Sa vedem care va fi starea vremii si in orasele Romaniei. Temperaturi de pana la 24 de grade sunt asteptate la Bucuresti, Timisoara si Craiova, orase in care se prevede cer variabil. Insorit va fi la Iasi, cu maxime de pana la 23 de grade.

Sa urmarim datele meteo si pentru capitalele europene. 23 de grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. Se prevede cer variabil la Londra si Paris, maximele nu vor depasi 22 si respectiv 23 de grade. Insorit va fi la Amsterdam, in mare parte insorit la Roma. La Viena termometrele vor indica 22 grade, la Berlin 23. Meteorologii anunta 24 de grade la Kiev, iar la Atena 27.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie