Reprezentanții fabricii spun că brutarii scot zilnic din cuptor câte 2000 de produse pentru a acoperi cererea dinaintea sărbătorilor
Sute de cozonaci au fost sfințiți astăzi în cadrul unei ceremonii tradiționale la o fabrică de panificație din Chișinău. Prețurile pornesc de la 60 de lei. Reprezentanții fabricii spun că brutarii scot zilnic din cuptor câte 2000 de produse pentru a acoperi cererea dinaintea sărbătorilor pascale.
VLADA TOMESCU, reporter Jurnal TV: "Cozonacii sfințiți vor ajunge în scurt timp pe rafturile din magazine. În acest an, piesa de rezistență este panettone cu cremă de plombir, cu cremă de lămâie și cel cu cremă de fistic. Prețul acestuia ajunge la 400 de lei."
Secția de producere a fabricii muncește acum non-stop pentru a oferi consumatorilor un sortiment bogat de produse pascale, cum ar fi cozonaci, checuri, panettone, rulade și chiar figurine dulci de ciocolată.
GABRIELA TĂTĂRUȘ, șef-secție marketing: "Avem și un produs mai nou din grupa de panettone. La grupa de panettone am lărgit sortimentul prin diferite umpluturi, ciocolată, lămâie, crema de plombir, și mai nou avem cu cremă de fistic. Produsul a început să fie apreciat de consumatori și ne bucură mult. Și desigur că păstrăm an de an tradițiile cu produsele deci așa mai specifice, coapte ca acasă, pentru fiecare consumator care preferă anumite gusturi, începând de la cele tradiționale, cât și cele moderne."
În ultima săptămână înainte de Paște, brutarii muncesc la turații maxime.
GABRIELA TĂTĂRUȘ, șef-secție marketing: "Producerea lucrează 24/24. Se coc aproximativ câte 2000 bucăți pe zi, checuri, cozonaci, se lucrează foarte mult, dar brutarii reușesc să facă față tuturor cerințelor. Ne dorim ca pe lângă dragostea, profesionalismul și dăruirea cu care brutarii noștri coc produsele, consumatorii la masa de sărbătoare să aibă și produse binecuvântate."
Prețurile pentru produsele de panificație puse în vânzare pornesc de la 60 de lei și ajung la peste 200 de lei.