Știrile Curente

Meteo Horoscop
Voronin: Transfugii au fost cumpărați
Cei 14 deputați care au părăsit Partidul Comuniștilor și s-au alăturat majorității parlamentare controlate de PD ar fi primit cinci milioane de euro. Declarația a fost făcută de către președintele PCRM, Vladimir Voronin, fostul șef al transfugilor. Interviul a fost oferit pentru emisiunea „Jurnalul Săptămânii”. 

Cei 14 transfugi au negat anterior că ar fi fost plătiți sau șantajați, motivându-și mutarea de la un partid la altul cu grija față de interesul cetățenilor. Amintim că foștii deputaţi PCRM, în frunte cu preşedintele fracţiunii parlamentare, Violeta Ivanov, au anunţat la sfârşitul lui 2015 că părăsesc partidul, iar peste o lună au votat pentru învestirea Guvernului condus de Pavel Filip. După ce timp de un an s-au poziţionat ca independenţi, în acelaşi timp susţinând majoritatea parlamentară controlată de Partidul Democrat, transfugii din PCRM s-au alăturat oficial, la începutul acestui an, fracţiunii PD. Deocamdată, reprezentanții Procuraturii Generale nu au comentat declarația lui Vladimir Voronin. În schimb, Jurnal TV va depune o solicitare pentru ca procurorii să investigheze declarația făcută de către șeful PCRM. 
 
17 July 2017 17:07 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64