Știrile Curente

Meteo Horoscop
Hoerl a luat startul la Olimpiadă
Primul sportiv care reprezintă Moldova a luat startul la Jocurile Olimpice de la PyeongChang. 

Prima disciplină pentru Christopher Hoerl la Jocurile Olimpice a fost cea combinată. Chiar dacă a făcut o greșeală la coborâre, austriacul naturalizat a ocupat locul 41 printre 65 de participanți. Fiind după o accidentare, Hoerl a preferat să nu concureze la slalom, pentru a se concentra pentru cursa de joi la coborâre. Disciplina combinată a fost câștigată de austriacul Marcel Hirscher.
„Disciplina combinată a fost ca un antrenament până la urmă. Pentru că sunt specializat pe coborâre, și nu pe slalom. Marea provocare pentru mine va fi cursa de joi”, a declarat sportivul care reprezintă Republica Moldova. Moldova participă pentru a șaptea oară la o ediție a Jocurilor Olimpice de iarnă. Nicolae Gaiduc (schi fond) este celălalt moldovean care evoluează la Olimpiada albă. 
 
13 February 2018 19:14 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. +373 68 302 119, +373 22 991 717