Meteo, 4 Septembrie
Meteo 4 septembrie 2024, 20:49 | 204

Prezentat de Felicia Jenunchi

Joi temperaturile maxime la noi în țară se vor situa intre 24 si 29 de grade Celsius. Noaptea minimele vor cobori pana la 13 grade în zona de Nord. Meteorologii anunta averse insotite de descarcari electrice sau ploi in toate localitatile republicii. 26 de grade se vor inregistra in capitala, unde noaptea mercurul din termometre va cobori pana la 15 grade. 24-25 de grade vor fi in localitatile nordice, iar in cele sudice maximele vor atinge 28-29 de grade Celsius.

Sa urmarim prognozele meteorologilor si pentru orasele din Romania. 31 de grade se vor inregistra la Bucuresti, unde se prevede cer variabil. Potrivit specialiștilor, se anunță furtuni la Brasov, cu 26 de grade în termometre. 33 de grade vor fi la Timisoara si Craiova.

Sa vedem care sunt prognozele meteo pentru capitalele europene. 27 de grade se vor inregistra la Lisabona si la Madrid. Precipitatii sunt anuntate la Londra si Paris, unde maximele nu vor depasi 19 si, respectiv, 21 de grade. Se prevede cer variabil la Amsterdam. Sunt asteptate furtuni la Roma. 32 de grade se vor inregistra la Viena, 28 la Berlin. Termometrele vor indica 28 de grade la Kiev, cu cer înnorat. Si la Atena vor fi 33 de grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie