Un altfel de colind
Social 25 decembrie 2018, 19:53 | 2625

Sărbătorile de iarnă arată diferit, mai ales la sat. Deşi se pare că în această perioadă toţi sunt fericiţi, în cele mai multe localităţi, copiii aud de Moş Crăciun doar la televizor, iar să mai viseze să le treacă pragul, nici nu îndrăznesc. Sunt orfani, deşi au părinţi în viaţă, sunt chinuiţi de griji, lipsuri şi deznădejde. E tabloul pe care l-a surprins micul interpret Dragoş Revenco în piesa şi videoclipul pe care le-a lansat astăzi la Jurnal TV.

Singur în faţa destinului, fără mamă, cu tatăl în depresie, soră bolnavă şi cu toate grijile pe umerii lui. Acesta este mesajul filmuleţului, care vine să completeze versurile scrise cu mult suflet de actorul bucureștean Radu Pietreanu.

O casă mică de la ţară, un foc întreţinut cu stuf şi o atmosferă plină de disperare.

Deşi este împovărat de grijile casei, micul actor încearcă să-şi înveselească sora bolnavă. Se transformă în mim şi reuşeste să o facă să zâmbească.

Muzica este semnată de Aurel Chirtoacă, iar scenariul și regia piesei muzicale îi aparține lui Pavel Nasalciuc, producătorul emisiunii Ora de Ras de la Jurnal TV.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie