Meteo, 15 Octombrie
Meteo 15 octombrie 2024, 20:29 | 185

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri, 16 octombrie meteorologii anunță o zi cu nori si ploi slabe in mai multe localitati ale țării. Maximele termice se vor situa intre 15 si 17 grade, iar noaptea minimele vor oscila intre plus 6 si plus 10 grade Celsius. În capitală sunt prognozate temperaturi de plus 15 grade în timpul zilei, iar noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 8 grade. Vantul va sufla slab spre moderat. În sudul țării sunt prognozate temperaturi de pana la 16-17 grade Celsius, iar la nord vor fi între 13 și 15 grade.

Sa vedem care va fi starea vremii in Romania. La Bucuresti si Craiova se vor inregistra maxime de pana la 17 grade, cu cer partial innorat. Cu un grad mai rece va fi la Cluj. Meteorologii anunta o zi cu soare la Timisoara.

Sa urmarim prognozele meteo pentru capitalele europene. 21 de grade sunt prognozate pentru Lisabona si Madrid. Meteorologii anunta averse la Londra, cu 20 de grade Celsius. Se prevede cer variabil la Paris si Amsterdam, cu maxime de pana la 25 si respectiv 22 de grade. 14 grade se vor inregistra la Viena, la Berlin cu un grad mai mult. Precipitatii sunt anuntate la Kiev. La Atena vor fi maxime de pana la 28 de grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie