Jurnalul Sportiv, 16 August
Sport 16 august 2024, 23:23 | 86

Sheriff Tiraspol a fost eliminată din cupele europene și urmează să se concentreze pe competițiile interne. După ce a pierdut în Slovenia cu 0-3, Sheriff a fost învinsă și acasă de Olimpja Ljubleana cu scorul de 0-1 în turul 3 preliminar din Conference League. Un singur moldovean și-a făcut apariția în teren la ”viespi”. Este vorba de portarul Dumitru Celeadnic. Reamintim, în precedentele 3 sezoane Sheriff a ajuns de fiecare dată în grupele competițiilor europene.

CFR Cluj a învins-o pe Maccabi Petah Tikva, pe teren propriu, scor 1-0, și s-a calificat în play-off-ul Conference League (scor 2-0 la general). Unicul gol al acestei partide a fost marcat de Anton Kresic (minutul 50). Jucătorii CFR-ului au început mai bine meciul din Gruia și și-au creat mai multe ocazii de a înscrie la poarta lui Marco Wolff.

Patru persoane au fost arestate după ce l-au înjunghiat miercuri seară, în Catalonia, pe tatăl lui Lamine Yamal, care este acum în afara oricărui pericol. Faptele s-au petrecut miercuri într-o parcare din localitatea catalană Mataro, la aproximativ 30 de kilometri de Barcelona, în cartierul Rocafonda, de unde este Lamine Yamal, a explicat un purtător de cuvânt al Mossos d'Esquadra, poliţia regională catalană.

În luna octombrie a anului 2023, Sandro Tonali (23 de ani) a primit o suspendare de 10 luni pentru că a pariat ilegal în mai multe rânduri pe meciuri de fotbal, inclusiv pe cele ale fostei sale echipe AC Milan. Tonali, care este legitimat la Newcastle din vara anului 2023 când ”Coțofenele” au plătit 70 de milioane de euro în schimbul lui, este aproape de revenirea pe teren. Sandro Tonali va reveni în lotul lui Newcastle pentru meciurile oficiale începând cu data de 28 august.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie