Jurnalul Sportiv, 14 Octombrie
Sport 14 octombrie 2024, 20:12 | 167

Lamine Yamal a părăsit cantonamentul Spaniei după ce a suferit o accidenatare. Spania a câștigat partida cu Danemarca, scor 1-0, din grupa A4, din Nations League. Unicul gol al partidei a fost marcat de Zubimendi, în minutul 79. Lamine Yamal (17 ani), unul dintre candidații la câștigarea Balonului de Aur, a fost titular în partida cu danezii, însă a părăsit terenul de joc, în minutul 90+3, când a fost înlocuit cu Gomez.

Erling Haaland, atacantul celor de la Manchester City, s-a decis asupra viitorului său, anunță presa internațională. Erling Haaland vrea să plece de la Manchester City în vara anului 2025 și să ajungă în La Liga, anunță spaniolii de la El Nacional. Faptul că Pep Guardiola nu a semnat un nou acord cu Manchester City l-a făcut pe Erling Haaland să se gândească la rândul său la un nou pas în carieră.

Naționala care ”sperie” Europa! PATRU victorii din tot atâtea meciuri în Liga Națiunilor. După victoria cu Cipru, scor 3-0, România era una dintre cele trei echipe naționale care au obținut maximum de puncte după primele trei runde din Liga Națiunilor, alături de Portugalia și Grecia. Reprezentativa elenă a fost prima dintre cele trei care a evoluat în etapa a patra și și-a continuat parcursul perfect. Grecia a învins Irlanda pe teren propriu, 2-0, grație reușitei lui Bakasetas din minutul 48 și a golului lui Mantalos din prelungiri, și conduce Grupa B2, cu 12 puncte și golaveraj 9-1.

Naționala Moldovei a pierdut meciul cu Malta, scor 0-1 și a ratat șansa să promoveze în Liga C cu o etapă înainte de finalul turneului. Pentru a atinge obectivul, echipa antrenată de Serghei Cleșcenco s-ar fi mulțumit și cu un rezultat de egalitate. Doar că gazdele au reușit să puncteze pe final de meci din penalty, ratând o altă lovitură de la 11 metri în prelungirile partidei. Este de menționat iarăși jocul neconvingător al naționalei, care a fost aspru criticat de microbiștii moldoveni. În pofida eșecului, Echipa Țării rămâne pe primul loc în grupă, dar la egalitate de puncte cu Malta, cele două fiind despărțite de rezultatele meciurilor directe. Reamintim, la Chișinău, naționala s-a impus cu 2-0. În consecință, pentru a fi sigură de primul loc și de promovare, prima reprezentativă a Moldovei este obligată să bată în deplasare Andorra, într-o partidă programată să aibă loc pe 16 noiembrie.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie