Jurnalul Sportiv, 6 Septembrie
Sport 6 septembrie 2024, 22:34 | 244

Meciurile din noul sezon UEFA Champions League vor începe pe data de 17 septembrie. Cu mai puțin două săptămâni înainte de debutul fazei ligii din Champions League, un supercomputer a prezis cine va fi noua ”Regină” a Europei. Supercomputerul celor de la Grosvenor Sport a prezis că Manchester City, formație condusă de Pep Guardiola, ar urma să câștiga ediția din acest an a Champions League. Mai mult, ”Cetățenii” vor trece în finală chiar de Real Madrid, campioana en-titre și formația care i-a eliminat pe elevii lui Guardiola în sferturile de finală ale ediției trecute.

Cristiano Ronaldo a intrat în istoria fotbalului! Atacantul a început titular în partida dintre Portugalia și Croația, prima pentru lusitani în noua ediție din Nations League. Cristiano Ronaldo a fost cel care a dublat avantajul Portugaliei în partida cu Croația, când a înscris în minutul 33.

Selecționata de tineret a Moldovei a suferit înfrângere în meciul cu Georgia din preliminariile Campionatului European din 2025, scor 0-3. Este de menționat faptul că echipa lui Ștefan Stoica nu și-a creat nici o ocazie de gol pe parcursul celor 90 de minute, având un singur șut spre poarta adversă. Georgia a dominat copios partida și putea înscrie și la alte ocazii avut.

Răsturnare de situație. Mohamed Salah s-a răzgândit și nu mai vrea să plece de la Liverpool. Egipteanul ar fi astfel nerăbdător să semneze un nou contract cu formația din Premier League și nu are de gând să dea curs unei oferte din Arabia Saudită, acolo unde este dorit de șeici. Cei de la BBC au făcut și ei un anunț recent: oficialii celor de la Liverpool vor să înceapă în cel mai scurt timp negocierile privind un nou contract.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie