Patrula Jurnal TV, 7 Aprilie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Un accident grav s-a produs la Fălești. Un autobuz de pe cursa Bălți - Pârlița a fost lovit de un tren marfar, în zona trecerii căii ferate din satul Răuțel. Din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit în urma impactului. Jurnaliștii au reușit să discute cu șoferul autobuzului și conducătorul trenului.

Directorul adjunct și un șef de direcție al Agenției Rezerve Materiale au fost reținuți de procurori și ofițerii CNA. Aceștia sunt cercetați în cadrul mai multor cauze penale privind falsificarea achizițiilor publice, cu prejudicierea bugetului de stat în proporții deosebit de mari.

Peste două milioane de lei! Asta au găsit procurorii la doi membri ai organizației criminale „Șor”. Ofițerii au efectuat percheziții acasă și la oficiile celor doi, care formează un cuplu. În timpul perchezițiilor au fost găsite arme, cartușe, carnete și maiouri cu sigla fostului Partid Șor. Potrivit anchetei, bărbatul era responsabil de coordonarea șoferilor, chiar dacă oficial era administrator al unei croitorii. Pentru a-și camufla activitatea, el închiria mașinile de la o companie, iar pe șoferi îi plătea cu bani în plic. Au fost percheziționați și cinci șoferi, de la care au fost ridicate telefoanele mobile. Aceștia colaborează cu ancheta.

Opinia ta contează. Comentează!