Jurnalul orei 17, 25 Octombrie
Jurnalul orei 17:00 25 octombrie 2024, 19:56 | 237

Prezentat de Vasile Luchianu

În această seară este premieră la Teatrul de Păpuşi „Licurici”! Publicul este invitat la „O noapte furtunoasă”, de Ion Luca Caragiale, în regia lui Mihai Țărnă. Pregătirile au intrat în line dreaptă, iar emoțiile sunt greu de redat, ne-au spus actorii.

Dascălii de la Iași trec Prutul. Mai mulți profesori ai Colegiului Național „Garabet Ibrăileanu” din acest oraș au venit la Chișinău și au împărtășit cunoștințele lor cu elevii Liceului „Vasile Alecsandri”. Cei 11 profesori de limba română, istorie sau educație socială ne-au spus că s-au simțit ca acasă la această instituție de învățământ. Și elevii au rămas încântați de noua experiență.

Într-o nouă ediție a emisiunii „Femeile vorbesc” veți cunoaște povestea de viață a două femei, care au găsi sprijin într-o instituție specializată. Vorbim de Centrul comunitar „Casa Valeriu”, destinat bolnavilor de cancer care vin la Chișinău pentru a primi tratament la Institutul Oncologic. Beneficiarii sunt extrem de recunoscători tuturor celor, care depun efort ca acest centru să existe în continuare.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie