Jurnalul orei 19, 12 Aprilie
Jurnalul orei 19:00 12 aprilie 2024, 20:31 | 682

Prezentat de Călin Jucovschi

Cele mai importante titluri ale ediției:

Atac raider asupra unei companii IT din Chișinău. Un grup infracțional a falsificat acte și a încercat să sustragă 2,3 milione de lei de pe conturile firmei. Oamenii legii au reținut patru persoane pentru tentativă de escrocherie.

Alți trei martori au fost audiați în dosarul în care fostul președinte Igor Dodon este cercetat pentru corupție și acceptarea finanțării ilegale a Partidului Socialiștilor de către un grup criminal. Printre martorii acuzării se numără fostul premier, Pavel Filip.

Organizația pentru Securitate și Cooperare în Europa este pentru negocieri în formatul 1+1, privind soluționarea problemei transnistrene. Declarația a fost făcută astăzi la Chișinău de către Ian Borg, ministrul maltez de Externe, președinte în exercițiu al OSCE.

În primele patru zile de la lansarea Recensământului populației, au fost intervievate aproximativ 127 de mii de persoane. Datele au fost prezentate de directorul Biroului Național de Statistică, Oleg Cara. Șeful BNS a comentat și nedumeririle apărute în mediul online privind întrebările din chestionar.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie