Jurnalul orei 19, 19 Aprilie
Jurnalul orei 19:00 19 aprilie 2024, 20:11 | 789

Prezentat de Călin Jucovschi

Cele mai importante titluri ale ediției:

Șoferul mașinii, în care a urcat tânăra de la Orhei și care încă nu a fost găsită, va sta 30 de zile după gratii. Acesta refuză să colaboreze cu ancheta. Între timp, căutările fetei, pe care nimeni nu a văzut-o de o săptămână, continuă.

O mulțime de gropi și pietriș în loc de asfalt. Este tabloul unei străzi din sectorul Buiucani al capitalei. Oamenii care locuiesc în zonă spun că în urmă cu doi ani aici s-a amenajat o parcare, dar drumul de acces a fost lăsat de izbeliște. Ce spun responsabili de la primărie, aflați imediat!

Unitățile antiaeriene ucrainene au doborât pentru prima dată un bombardier rusesc Tu-22M. Anunțul a fost făcut de comandantul forțelor aeriene, Nikola Oleșciuk. Unde a căzut avionul și care este reacția Moscovei, vă spunem la știri!

Postul nostru de televiziune își respectă tradiția și va desfășura mâine cea de-a XIV-a ediție a campaniei Jurnal TVerde. În acest an, vom face ordine în Scuarul Jurnal TV din Parcul „Valea morilor” și vom planta acolo peste 300 de arbuști.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie