Jurnalul Sportiv, 21 August
Sport 21 august 2024, 20:19 | 217

Phil Foden a fost ales, marţi, 20 august, "jucătorul anului" de către fotbaliştii din Premier League, un trofeu care recompensează rolul cheie jucat de acesta în cucerirea celui de-al patrulea titlu consecutiv de campioană de către City în sezonul trecut, un record în Anglia.

Liverpool a început perfect sezonul 2024/2025 din Premier League și a învins-o pe Ipswich Town, scor 2-0. La scurt timp după prima victorie din ”era Arne Slot”, ”Cormoranii” au primit cea mai proastă veste: Mohamed Salah ar vrea să plece.

Jordan Chiles, gimnasta americană, a fost deposedată de medalia de bronz la sol de la Jocurile Olimpice de la Paris, după decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv. Medalia a fost acordată Anei Maria Bărbosu, care a terminat pe locul 3 cu 13,700, în timp ce Chiles a fost plasată pe locul 5 cu 13,666.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-au înțeles: portughezul îi plătește o avere, pe viață, la despărțire. De opt ani împreună, cei doi par că formează un cuplu ”sudat”, însă Georgina Rodriguez a vrut să se asigure că nu va trebui să se gândească la bani nici după o eventuală despărțire. Potrivit Marca, cei doi parteneri au decis de comun acord ca Ronaldo să-i plătească Georginei câte 100.000 de euro pe lună întreaga viață, în cazul unei despărțiri. Asta nu e tot. Cristiano Ronaldo a fost de acord să-i lase Georginei Rodriguez casa lui din Madrid. Sursa citată notează că cei doi au făcut înțelegerea după ce s-a născut fiica lor Alana Martina, în toamna lui 2017.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie