Jurnalul Sportiv, 10 Septembrie
Sport 10 septembrie 2024, 20:47 | 174

Naționala de fotbal a Moldovei în aceste momente un meci amical contra selecționatei din San Marino. Meciul cu San Marino este al 287-lea pentru Naționala Moldovei. Reprezentativa noastră a înregistrat până acum 57 victorii, 67 egalități și 162 înfrângeri. Golaveraj: 232-480.

România a învins-o pe Lituania, scor 3-1, în cadrul etapei a doua din Liga Națiunilor. Meciul din Ghencea a început perfect pentru ”Tricolori”. După patru minute de joc, Valentin Mihăilă a deschis scorul. Kucys a marcat golul egalizator, iar la pauză s-a intrat cu 1-1. În minutul 78, Antanavicius a încris, dar reușita a fost anulată pentru fault. Mingea fusese reținută inițial de Târnovanu. În minutul 86, Ianis Hagi a fost faultat în careu, iar după consultarea imaginilor la VAR, arbitrul a acordat lovitură de la 11 metri. Răzvan Marin a înscris fără emoții din penalty, un minut mai târziu.

Franța a câștigat contra Belgiei cu 2-0, prin golurile marcate de Kolo Muani (min. 30) și de Dembele (min. 57), victorie reconfortantă după ce cu doar câteva zile înainte echipe pierduse cu Italia, scor 1-3. Marea surpriză apărută la startul meciului a fost cea cu Mbappe și Griezmann rezerve. Subiectul a trezit discuții aprinse, mai ales că după jocul cu Italia în vestiarul naționalei a existat un adevărat scandal.

Începe licitația pentru Mohamed Salah care a declarat că este gata să o părăsească pe Liverpool. Deși nimic nu s-a concretizat, iar Salah vrea să continue pe Anfield, așa cum își doresc și conducătorii echipei, două cluburi vor să profite de situația incertă. Potrivit presei britanice, PSG și Juventus sunt primii giganți din Europa care s-au înscris în cursa pentru semnătura atacantului. Ambele echipe s-au interesat de situația lui Salah și sunt dornice să liciteze, având în vedere că, de la 1 ianuarie, egipteanul intră în ultimele 6 luni de contract și poate negocia cu oricine dorește.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie