Jurnalul Sportiv, 23 August
Sport 23 august 2024, 20:28 | 238

Echipa Petrocub Hâncești, campioana Republicii Moldova, a fost învinsă joi seara de Ludogoreț Razgrad din Bulgaria în meciul tur din play-off-ul Europa League. Partida s-a încheiat cu scorul de 4-0 pentru gazde, însă ultimele două goluri ale bulgarilor au venit în prelungirile partidei.

Radu Albot a intrat pe tabloul principal al campionatului de tenis US Open. În ultimul meci din calificări, tenismenul moldovean l-a învins pe japonezul Shantoro Mochizuki în trei seturi - 6:4, 5:7, 6:3. Tenismenul moldovean ocupă locul 138 în clasamentul ATP, iar adversarul său se află pe locul 115.

Novak Djokovic, campionul olimpic, a câștigat o nouă luptă cu Alcaraz, înaintea turneului de la US Open. Sârbul a făcut echipă cu John McEnroe, iar spaniolul cu Andre Agassi, pentru un meci demonstrativ câștigat de sârb și american.

Goalkeeper-ul, care a evoluat în 102 partide pentru naționala Belgiei, a anunțat că se va retrage temporar de la prima reprezentativă a țării sale. Thibaut Courtois a anunțat că se va retrage din cauza conflictelor pe care le-a avut cu selecționerul Domenico Tedesco. Conflictul dintre Courtois și Tedesco a izbucnit în vara anului 2023, când antrenorul Belgiei a decis ca portarul să nu fie căpitan în partida pe care "Red Devils" au jucat-o împotriva Austriei din cadrul calificărilor la EURO 2024.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie