Meteo, 8 Octombrie
Meteo 8 octombrie 2024, 20:46 | 189

Prezentat de Felicia Jenunchi

Miercuri, 9 octombrie meteorologii anunță o zi cu cer noros in toate localitatile republicii. Maximele termice se vor situa intre 20 si 25 de grade, iar noaptea minimele vor oscila intre plus 7 si 12 grade Celsius. 23 de grade sunt prognozate ziua în capitală, unde noaptea mercurul din termometre va cobori pana la plus 10 grade, iar vantul va sufla din sud cu o viteză de 18 kilometri la oră. În sudul țării sunt prognozate 24-25 de grade Celsius, iar la nord vor fi între 20 și 21 de grade.

Sa vedem care va fi starea vremii in Romania. La Bucuresti se vor inregistra maxime de pana la 24 de grade, va fi in mare parte innorat. Maxime de pana la 22 grade anunta meteorologii pentru orasele Iasi si Craiova.

Sa urmarim prognozele meteo pentru capitalele europene. 23 de grade sunt prognozate pentru Lisabona. Cu trei grade mai rece va fi la Madrid. Meteorologii anunta cer variabil la Londra. Precipitatii sunt asteptate la Paris si Amsterdam, cu maxime de pana la 16 grade. Precipitatii vor fi si la Viena. 18 grade se vor inregistra la Berlin. 21 de grade vor indica termometrele la Kiev. La Atena vor fi maxime de pana la 28 de grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie