Maia Sandu s-a lansat în cursa pentru alegerile prezidențiale
Politic 2 octombrie 2020, 20:29 | 1964

Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, s-a lansat astăzi în campania pentru alegerile prezidențiale cu multe critici la adresa actualei guvernări, dar și cu mesaje mobilizatoare pentru cetățeni. La eveniment au venit deputați și membri ai PAS, dar și susținători ai Maiei Sandu din diferite domenii de activitate.

Evenimentul de lansare în cursa prezidențială a durat aproape oră și jumătate și a fost transmis în direct de mai multe camere video. Într-un discurs care a durat peste 15 minute, Maia Sandu a declarat că după aproape 30 de ani de independență a venit timpul ca Republica Moldova să aibă o altă clasă politică, dar pentru acesta este nevoie de o mobilizare a tuturor cetățenilor.

MAIA SANDU, candidatul PAS: "Am ajuns să fim conduși de cei mai mari hoți. Am ajuns să fim lăsați de izbeliște în cele mai grele perioade. Oameni buni! Aveți încredere în voi, în noi toți. Coșmarul hoților este unitatea noastră."

Liderul PAS a declarat că nu are baghetă fermecată ca să rezolve toate problemele peste noapte, dar are un plan pentru a pune Republica Moldova pe calea cea bună. În discursul ei, Maia Sandu a vorbit despre un stat, care să funcționeze deopotrivă pentru cei tineri și cei bătrâni, pentru cei ”de dreapta” și ”de stânga”, pentru angajați și antreprenori, pentru oamenii din țară și cei din diasporă.

MAIA SANDU, candidatul PAS: "Ne vom pune pe treabă pentru că avem mult de lucru, pentru ca fiecare cetățean al acestei țări să ajungă să trăiască bine aici, în casă, în casa lor, în țara lor.Vă mulțumim oameni buni și vă așteptăm la vot. Victorie!"

Maia Sandu i-a avertizat pe reprezentanții guvernării să ”nu încerce să fraudeze alegerile, întrucât nici asta nu-i va mai ajuta”.

Opinia ta contează. Comentează!