Meteo, 11 Octombrie
Meteo 11 octombrie 2024, 20:21 | 295

Prezentat de Felicia Jenunchi

Pentru acest weekend, meteorologii au anuntat maxime de pana la 18 grade Celsius în țara noastră. Sunt asteptate ploi sambata, iar duminica va fi noros in toate localitatile. Maine, 12 octombrie, temperaturile se vor situa intre 13 si 18 grade Celsius. In localitatile nordice maximele termice vor ajunge până la 13-14 grade. La Sud, mercurul din termometre va urca până la 18 grade Celsius. In capitala se vor inregistra 16 grade ziua.

Urmeaza prognoza meteo pentru Romania. Meteorologii anunta maxime de pana la 17 grade pentru Bucuresti si Constanta. Sunt anuntate averse si precipitatii la Constanta si Brasov. Insorit va fi la Timisoara, cu 19 grade in termometre.

Sa urmărim prognoza meteo și pentru capitalele europene. 22 de grade vor fi la Lisabona, 18 la Madrid. Meteorologii anunta averse la Londra. Se prevede cer noros la Paris si Amsterdam, unde temperaturile nu vor depasi 14 grade. 24 de grade sunt prognozate pentru Roma. In mare parte insorit va fi la Viena, 14 grade se vor inregistra la Berlin. Sunt asteptate ploi la Kiev. La Atena se vor inregistra maxime de pana la 31 de grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie