Meteo, 7 Octombrie
Meteo 7 octombrie 2024, 21:22 | 199

Prezentat de Felicia Jenunchi

Pentru aceasta saptamana meteorologii anunță temperaturi relativ asemanatoare cu cele inregistrate saptamana trecuta. Maximele termice vor ajunge pana la 25 de grade Celsius. Sunt prognozate zile cu cer noros, variabil, dar si zile cu ploi in cateva localitati. Marti ziua, in capitala se vor inregistra 21 de grade. In localitatile nordice maximele se vor situa in jurul valorilor 18-19 grade, iar in sudul țării mercurul din termometre va urca pana la 23 de grade Celsius.

Sa vedem cum va fi vremea si in Romania. 24 de grade vor fi la Bucuresti si la Craiova, cu cer partial innorat. Cu un grad mai cald va fi la Timisoara. 21 de grade vor indica termometrele in orasele Iasi si Cluj.

Sa urmarim prognozele meteo pentru capitalele europene. La Lisabona se vor inregistra 22 de grade, iar 20 de grade vor fi la Madrid. Se prevede cer variabil la Paris, cu 19 grade. Sunt anuntate precipitatii la Londra, iar la Amsterdam va fi innorat, cu 17 grade in termometre. 24 de grade se vor inregistra la Viena, 22 la Berlin. 16 grade Celsius anunta meteorologii pentru Kiev, iar la Atena sunt prognozate 28 de grade.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie