În curând, o nouă emisiune la Jurnal TV
Social 30 septembrie 2024, 21:11 | 694

Postul nostru de televiziune surprinde din nou cu produse de calitate. De această dată, grila TV e completată cu o emisiune în limba rusă, numită „Pravda ili telefon” (Adevărul sau Telefonul) a cărei prima ediție începe în luna decembrie. În cadrul emisiunii moderate de actorul Alexandr Șișkin, invitații vor trebui să demonstreze o gândire la rece și stare de spirit. „Așa ceva nu a mai fost la televiziune”, afirmă producătorii.

ALEXANDR ȘIȘCHIN, prezentator: "Emisiunea este despre ce gândește omul, ce are în inimă și în suflet - doar adevărul! Desigur, avem și momente cu umor din viața reală. Niște situații tratate cu umor, fără politică. Doar sufletul, inima, adevărul și telefonul mobil!"

Producătorii emisiunii și-au dorit un concept diferit, pentru toate vârstele, afirmă regizorul Sergiu Pascaru.

SERGIU PASCARU, regizor: "E o emisiune în limba rusă. Am încercat să născocim ceva nou cu echipa. Ne-am gândit să fie și amuzant și interesant pentru un public cât mai larg, nu doar pentru tineri sau pentru persoane de vârsta a treia, dar ne-am gândit să fie pentru toată lumea interesant."

ALINA GUȚU, coordonator de proiecte și granturi IREX, Moldova: "Aș putea spune că este una din cele mai îndrăznețe emisiuni de până acum difuzată la TV. Chiar este ceva nou în materie de concept și format. Avem un spectru larg de invitați, vedete. Le mulțumim pe această cale că sunt foarte deschiși, pentru că este o emisiune cu foarte multe provocări, cu întrebări îndrăznețe. Practic la TV nu s-a mai văzut așa ceva."

Unul dintre invitații emisiunii este interpretul Pasha Parfeni, care a avut parte de trei provocări, printre care să sune pe cineva din lista de contacte și să-l roage să cânte împreună cu el la un radio.

PASHA PARFENI, interpret: "Pentru mine nu a fost atât de greu să spun adevărul sau adevărul cerut nu era așa de secret. Mai fricos pentru mine era să sun pe cineva, gen pe mama sau bunica, pentru că aceștia sunt cu: ce mă suni? Ce faci? Deodată simt că ceva nu este în regulă. Am observat după vocea mamei și bunicii că erau mai suspicioși."

Această emisiune este produsă cu susținerea IREX și Ambasadei Statelor Unite la Chișinău și va fi pusă pe post în zilele de sâmbătă și duminică.

Opinia ta contează. Comentează!