Jurnalul Sportiv, 2 Septembrie
Sport 2 septembrie 2024, 20:35 | 181

Cel mai bun fotbalist moldovean al anului trecut, Ion Nicolaescu a reușit o dublă în etapa a 4-a a campionatului Olandei. Atacantul moldovean a intrat pe teren în minutul 66 și a înscris golurile 3 și 4 ale echipei sale, Heerenveen în doar 14 minute (70 și 84), contra formației NAC Breda, scor 4-0. Acestea sunt primele goluri marcate de internaționalul nostru în Eredivisie din acest sezon. Nicolaescu a fost convocat de selecționerul Serghei Cleșcenco pentru meciurile din septembrie ale echipei naționale, contra Maltei (7 septembrie) și San Marino (10 septembrie), ambele la Chișinău.

Selecționerul Serghei Cleșcenco a decis să-l convoace de urgență la Națională pe jucătorul echipei Petrocub, Mihai Platica. Mijlocașul moldovean a marcat în acest sezon al Super Ligii 2 goluri. Mihai Platica a jucat pentru Naționala Moldovei 16 meciuri și a marcat un gol în amicalul cu Uganda, din 18 ianuarie 2022. Tricolorii vor disputa două meciuri în luna septembrie. Partida cu reprezentativa Maltei din cadrul Ligii Națiunilor va avea loc pe 7 septembrie, iar meciul amical contra San Marino - pe 10 septembrie. Ambele partide se vor juca pe stadionul Zimbru din Chișinău începând cu ora 19:00.

Sheriff continuă să fie lider în Super Liga și după disputarea meciurilor din etapa a 5-a. Vicecampioana a remizat cu Milsami, 1-1 și are la activ 13 puncte. La o lungime distanță se află Zimbru. Echipa lui Popescu a câștigat derby-ul capitalei cu Dacia-Buiucani, 1-0. Campioana Petrocub s-a împiedicat din nou. A remizat acasă cu Spartanii, 2-2. Echipa lui Andrei Martin locul 4. Iar pe 3 s-a poziționat Bălți, care a trecut de Florești cu 4-0. Bălți e la 3 puncte în spatele liderului.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie