Jurnalul Sportiv, 22 August
Sport 22 august 2024, 20:25 | 196

Fermin Lopez, jucătorul Barcelonei, e unul dintre cei mai în formă fotbaliști spanioli ai momentului. În această vară a cucerit EURO 2024 și medalia de aur la JO de la Paris cu naționala Spaniei, dar acum se confruntă cu o problemă. Fermin Lopez ar putea primi o suspendare de două etape, după ce s-a uitat pe un site piratat la meciul Barcelonei din La Liga.

Ronnie O'Sullivan s-a calificat în optimile de finală ale Grand Prix-ul de la Xi'an, China, după ce l-a învins pe Yuan Sijun cu 5-1. "Racheta" a reușit un singur break de peste 100 de puncte, dar în general a jucat un snooker de calitate și a taxat fiecare eroare a adversarului. Singurul jucător de top care a pierdut astăzi a fost Shaun Murphy, care a cedat cu 2-5 în fața lui Dominic Dale.

Fosta jucătoare de tenis Barbara Schett a analizat pe larg cazul de dopaj al lui Jannik Sinner și a dezvăluit că primul său gând când a văzut ce s-a întâmplat cu italianul a fost la Simona Halep. Experta Eurosport a scos în evidență lipsa de consecvență a autorităților când vine vorba de asemenea situații, deoarece Sinner a primit imediat dreptul de a-și demonstra nevinovăția, pe când Halep a fost suspendată multă vreme.

Cristiano Ronaldo a adunat o avere de aproximativ 500 de milioane de euro de-a lungul carierei, iar starul portughez nu se oprește. Fotbalistul lui Al-Nassr a doborât foarte multe recorduri în ultimii ani, pe mai multe paliere sportive, dar acum a dat o nouă lovitură în social media datorită noului său canal de Youtube. Lusitanul și-a lansat propriul canal de Youtube ”UR-Cristiano”, iar fanii din toată lumea au primit cu mult entuziasm acest lucru. În mai puțin de o zi de la lansare, canalul a fost luat cu asalt, iar acum are peste 16 milioane de abonați. Creatorii de conținut pe Youtube pot câștiga între doi și 12 dolari pentru 1.000 de vizualizări. În plus, agențiile de publicitate îi plătesc pe creatorii de conținut pentru fiecare 1.000 de vizualizări făcute.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie