Meteo, 13 Septembrie
Meteo 13 septembrie 2024, 20:36 | 227

Prezentat de Felicia Jenunchi

Pentru acest weekend, meteorologii au anuntat maxime de pana la 25 de grade Celsius pentru țara noastră. Atat sambata, cat si duminica, se prevad ploi sau averse cu descarcari electrice in toate localitatile republicii. Maine, 14 septembrie, temperaturile se vor situa intre 20 si 25 de grade Celsius. In localitatile nordice maximele termice vor oscila in jurul valorii de 20 de grade. In capitala se vor inregistra 22 de grade ziua.

Urmeaza prognoza meteo pentru Romania. La Bucuresti sunt asteptate averse, și 19 grade Celsius. Meteorologii anunta averse si la Timisoara, Constanta si Craiova. Va ploua la Cluj, cu 13 grade Celsius în termometre.

Sa urmărim prognoza meteo pentru capitalele europene. 28 de grade vor fi la Lisabona si la Madrid. Se prevede cer variabil la Londra,Paris si Amsterdam, iar temperaturile nu vor depasi 19, 18 si respectiv 17 grade. 25 de grade sunt prognozate pentru Roma, unde va fi in mare parte insorit. 9 grade cu ploi vor fi la Viena, 18 grade se vor inregistra la Berlin. Partial innorat va fi la Kiev, iar la Atena vor fi 30 de grade in termometre.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie