Jurnalul Sportiv, 4 Septembrie
Sport 4 septembrie 2024, 20:45 | 190

Fanii lui Liverpool au primit o adevărată lovitură, chiar după ce favoriții au umilit-o în derby pe Manchester United, scor 3-0. La finalul meciului de pe Old Trafford, Mohamed Salah a dezvăluit că e gata să părăsească echipa antrenată de Arne Slot la finalul sezonului.

Au început negocierile! După Victor Osimhen, Galatasaray pregătește o nouă lovitură. Acum, echipa încearcă o nouă lovitură în finalul perioadei de mercato: Casemiro (32 de ani). Formația din Istanbul a început negocierile cu United pentru transferul lui Casemiro.

Brazila va disputa sâmbătă, 7 septembrie, meciul împotriva Ecuadorului din calificările pentru Campionatul Mondial din 2026. Un scandal de proporții a izbucnit înaintea duelului după ce o dronă a fost surprinsă printre copaci în timp ce spiona antrenamentul brazilienilor. Unul dintre cei acuzați a mințit cu privire la naționalitatea sa, în cele din urmă a recunoscutcă este ecuadorian.

Echipa națională de fotbal a Moldovei U21 a ajuns cu bine la Batumi. Partida cu Georgia este programată pentru data de 5 septembrie. Reprezentativa noastră joacă în grupa C, din care mai fac parte Țările de Jos, Suedia, Georgia, Macedonia de Nord și Gibraltar. Selecționata U21 se află pe poziția a 4-a în clasamentul Grupei C, cu 6 puncte la activ, fiind depășită de Suedia (10 puncte), Georgia (13 puncte) și Țările de Jos (21 puncte).

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie