Jurnalul orei 17, 8 Octombrie
Jurnalul orei 17:00 8 octombrie 2024, 20:29 | 194

Prezentat de Vasile Luchianu

Primăria Chișinău își propune să cheltuie aproape 13 milioane de lei pentru cumpărarea unor panouri informaționale. Responsabilii de la Direcția Generală Mobilitate Urbană desfășoară procedura de licitație pentru achiziția a 99 de dispozitive care vor fi instalate în stațiile de așteptare. Între timp, la unele stații din capitală funcționează astfel de panouri, doar că pe lângă informațiile privind circulația transportului public, sunt difuzate și spoturi video sau imagini cu șefii de la primărie.

Ziua decisivă e tot mai aproape. Despre alegerile prezidențiale și referendumul constituțional discută toți, chiar dacă în contradictoriu, pe alocuri. Pe unii îi încântă ideea integrării europene, pe alții - doar păstrarea actualului statut al Republicii Moldova. Numărul celor indeciși scade de la o zi la alta, a observat echipa noastră de filmare, care a fost recent în raionul Ștefan Vodă.

Candidații pentru șefia statului prezintă tot felul de programe sociale pentru pensionari, medici sau pentru cetățenii care muncesc peste hotare. Unii le promit alegătorilor mai multe investiții, iar alții - schimbări radicale.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie