Știrile Curente

Meteo Horoscop
Europa, te aștept!
Republica Moldova a scris istorie în vara anului 2014, când a semnat Acordul de Asociere cu Uniunea Europeană, iar Jurnal TV a reflectat în detalii evenimentul, direct de la Bruxelles. Mai mult. Pentru că semnarea Acordului este doar un prim pas spre integrarea europeană, postul nostru de televiziune a lansat campania "Europa, te aştept", pentru a informa telespectatorii în privința reformelor ce urmează a fi implementate pe calea modernizării și a democrației. 

Startul campaniei a fost dat pe 18 iunie 2014, când ne-am propus să examinăm care sunt beneficiile integrării în spaţiul comunitar, ce paşi urmează să întreprindă autorităţile pentru a aduce bunăstarea acasă şi de ce este important ca Moldova să se reformeze, să preia din Vest valorile democraţiei şi să se debaraseze de metehne precum corupţia, caracteristice Estului postsovietic. Am primit sute de mesaje din partea cetăţenilor stabiliţi peste hotare, am solicitat comentarii și expertize de la specialişti din diverse domenii şi am transmis pe post încurajări de la oficiali europeni, inclusiv de la fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, care ne-a acordat un interviu în exclusivitate, înainte de semnarea Acordului de Asociere.

A urmat ceremonia de semnare la Bruxelles, de unde echipa Jurnal TV a relatat în direct.

Am continuat prin a arăta care sunt viciile din Justiţie, Economie, Sănătate, Educaţie şi ce practici trebuie să preluăm din statele europene pentru a eradica fenomenele care stagnează dezvoltarea ţării, în primul rând corupția.

Jurnal TV va continua campania de informare privind beneficiile integrării europene, pentru că sute de mii de cetăţeni speră că pe această cale Republica Moldova va deveni o ţară democratică.

05 March 2015 19:30 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64