Știrile Curente

Meteo Horoscop
Încă un episod în dosarul Chirtoacă
Avocaţii lui Dorin Chirtoacă cer anularea actului prin care Procuratura Anticorupţie a început urmărirea penală pe numele primarului capitalei. Deşi astăzi urma să fie examinată contestarea, şedinţa a fost amânată, deoarece apărătorii cer prezenţa şefului Procuraturii Anticorupţie, Viorel Morari. „Este un joc al avocaţilor”, a declarat acuzatorul de caz. 

Urmărirea penală pe numele lui Dorin Chirtoacă a început în septembrie 2015. Chirtoacă şi avocaţii săi afirmă că actul a fost emis înainte să aibă loc vreo infracţiune, iar acest fapt ar confirma ilegalitatea acestuia.

Procurorul de caz afirmă că atât ordonanța de începere a urmăririi penale, cât și prezenţa sa în proces sunt legale.

Potrivit acuzatorului de stat, Viorel Morari va fi citat, însă nu se ştie dacă va fi prezent la următoarea şedinţă, care va avea loc pe 16 august. Morari nu a răspuns la telefon pentru a preciza acest lucru. Primarul capitalei este cercetat pentru trafic de influenţă şi corupere pasivă în dosarul parcărilor cu plată. Dorin Chirtoacă se declară nevinovat şi afirmă că doar şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu. 
 
17 July 2017 17:02 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64