Știrile Curente

Meteo Horoscop
Republica Moldova, criticată de ONU
ONU este îngrijorată de cazurile de hărțuire a avocaților, jurnaliștilor și opoziției în Republica Moldova. Afirmaţia a fost făcută de Înaltul Comisar al Națiunilor Unite pentru Drepturile Omului în discursul său de deschidere a celei de-a 36-a sesiuni a Consiliului pentru Drepturile Omului. 

Dintre ţările europene, doar Republica Moldova, Polonia şi Ungaria au fost criticate de înaltul oficial. O declaraţie dură la adresa autorităţilor de la Chişinău a fost făcută şi de vicepreşedintele Partidului Popular European, Dara Murphy. Acesta spune că nici cetăţenii Republicii Moldova, nici partenerii externi nu mai cred în falsele reforme mimate de guvernarea de la Chişinău. În această situaţie, ajutorul macrofinanciar de 100 de milioane de euro va ajunge la Chişinău abia când se va reveni la precedentul sistem electoral. 
 
12 September 2017 19:26 0
Daca ai probleme cu vizionarea video pe site, te sfatuim sa descarci si sa instalezi ultima versiune Adobe Flash Player. Publicitatea "Jurnal Trust Media" este administrată de agenția de publicitate Reforma Advertising Tel. (022) 85 91 64