Patrula Jurnal TV, 4 August

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

Au primit peste șase milioane de lei pentru amenajarea unui parc în satul Brăviceni, însă lucrările s-au efectuat doar pe hârtie. Oamenii legii au descins în raionul Orhei, într-un dosar privind fraudarea fondurilor publice.

Șeful Direcției juridice a Parlamentului, Ion Creangă, și un polițist de frontieră au fost reținuți de Procuratura pentru combaterea criminalității organizate și cauze speciale, de comun cu ofițerii SIS. Cei doi sunt bănuiți de trădare de patrie și complot împotriva Republicii Moldova.

Un angajat al Ambasadei Rusiei la Chișinău, care l-ar fi recrutat pe Ion Creangă, a fost declarat persona non-grata în Republica Moldova.Este vorba despre Dmitri Kelov, asistentul atașatului militar al Ambasadei Rusiei. Ministerul de Externe de la Chișinău anunță că decizia în privința lui Kelov a fost luată ca urmare a informațiilor și probelor, care atestă desfășurarea unor activități incompatibile cu statutul diplomatic. Ambasadorul rus Oleg Vasnețov, convocat joi la Ministerul de Externe, afirmă că decizia este una neprietenoasă.

Opinia ta contează. Comentează!