Patrula Jurnal TV, 21 Iulie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

O femeie din Republica Moldova, care activa ca medic stomatolog în orașul Brăila, a fost ucisă cu bestialitate în propriul cabinet. Victima a fost înjunghiată de mai multe ori. Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

Ministerul Educației verifică informațiile din petiția anonimă a unor absolvente a Facultății Drept, care se plâng că ar fi fost hărțuite sexual de un profesor de la Universitatea de Stat. Precizarea a fost făcută de ministrul Educației, Dan Perciun, pentru Jurnal TV. Iar rectorul USM, Igor Șarov, ne-a spus că deși este vorba de o scrisoare anonimă, instituția examinează acest caz și dacă vor fi depistate fapte ilegale, vor fi sesizate instituțiile de drept.

Inspectoratul General pentru Migrație ar fi trebuit să aplice o procedură rapidă, prevăzută de legislație, în cazul persoanelor care reprezintă risc pentru securitate, dar nu a făcut acest lucru. Este concluzia președintelui Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică, Lilian Carp, anunțată după audierile din Parlament privind uciderea în plină zi a unui cetățean turc. Va fi inițiată o anchetă de serviciu la Inspectoratul General pentru Migrație și vor fi luați în vizor angajații, care s-au ocupat de dosarul cetățeanului turc, Izzet Eren.

Opinia ta contează. Comentează!