27 de copii învață valori importante, precum respectul, bucuria și creativitatea, prin intermediul jocurilor
Social 9 august 2024, 20:12 | 1585

27 de copii învață valori importante, precum respectul, bucuria și creativitatea, prin intermediul jocurilor și activităților interactive. Lecțiile de bun comportament sunt date, gratis, la tabără de vară „Game On”. Organizatorii au găsit soluția optimă, îmbinând plăcutul cu utilul și acest lucru este apreciat.

14 voluntari, care au fost și ei cândva la tabăra „Game On”, se implică acum în instruirea tinerei generații.

EVELINA JUNCU, voluntar: "Prima oară la tabăra „Game On” am fost în 2016, în primul an când s-a desfășurat, tot la acest liceu. Ca educator mă simt foarte bine. Copii îmi dau energie în fiecare zi și învăț multe de la ei și ei de la noi."

DANIEL SÎRGHII, voluntar: "Am venit pentru prima dată la tabără în 2016, la prima ediție „Game On”. Experiențele pe care le-am trăit și amintirile pe care mi le-am făcut nu se compară cu nimic și cred că asta se datorează faptului că „Game On” este diferit prin ceia că noi încercăm să educăm copii prin distracții și prin jocuri și asta m-a făcut să revin an de an ca participant, iar acum pentru prima dată ca voluntar."

Organizatorii afirmă că ei oferă o abordare individualizată în educație - copiii dobândesc valori sănătoase și amintiri frumoase.

NICU GAIBU, cofondator Game Education: "S-a născut din ideea că am dorit să oferim copiilor o educație non-formală, o educație diferită de cât cea care o primim la școală. La tabăra „Game On” fiecare răspuns este acceptat. La tabăra „Game On” fiecare copil este ascultat. La tabăra „Game On” trăim și încercăm să dezvoltăm valorile sănătoase."

INGA CEBOTARI, cofondator Game Education: "Scopul nostru este de a aduce o abordare diferită în educație. Tabăra „Game On” este o tabără educațională unde noi îmbinăm distracția, jocurile cu învățarea de aceia și se numește „Game On” - să începem jocul cum s-ar spune. Noi avem diferite cluburi de engleză, jocuri de societate, drama, încercăm să dezvoltăm diferite abilități în copii, iar în acest an fiecare zi este dedicată unei valori."

Proiectul „Game On”, care durează cinci ani, implică mărirea vârstei copiilor în fiecare an și păstrarea participanților din edițiile anterioare, dându-le rolul de lider în procesul de primire și integrare a noilor participanți.

Opinia ta contează. Comentează!