Jurnalul Sportiv, 4 Octombrie
Sport 4 octombrie 2024, 23:10 | 113

RFS a obținut o remiză nesperată cu Galatasaray, scor 2-2. Turcii au deschis scorul în minutul 12, prin Mertens, apoi și-au dublat avantajul în minutul 38, prin Akgun. Gazdele nu au aruncat prosopul și au redus din diferență în minutul 40, prin Ikaunieks.

Cel mai interesant duel al serii din Europa League s-a jucat în Portugalia. Porto a remizat cu Manchester United, 3-3. Elevii lui Erik ten Hag au deschis scorul în minutul 7, prin Rashford, iar în minutul 20 oaspeţii conduceau cu 2-0, după reuşita lui Rasmus Hojlund. Gazdele au replicat la scurt timp și au redus din avantaj prin golul lui Pepe, din minutul 27.

FCSB a trecut de PAOK în deplasare cu 1-0 într-un meci transmis în direct de Jurnal TV. PAOK a început mai bine meciul și a ratat mai multe ocazii importante în prima repriză, dar Daniel Bîrligea reușit să deschidă scorul în prelungirile partidei din pasa lui Darius Olaru. Astfel, campioana României a intrat cu avantaj la cabine. Grecii au continuat să preseze în repriza secundă, când FCSB a rămas în inferioritate numerică. Olaru a primit al doilea cartonaș galben în minutul 56 pentru un henț comis la mijlocul terenului și a fost eliminat.

Premieră pentru taekwondo-ul moldovenesc, versiunea olimpică WTF! Artiom Roșca a devenit vicecampion mondial printre juniori U-18! După 5 victorii consecutive în categoria de greutate 51 de kg, elevul lui Vladislav Mazur a cedat în finala cu grecul Aristeidis Nikolaos Psarros. La competiția găzduită de Coreea de Sud participă peste 1000 de sportivi din 142 de țări, o cifră record la vârsta respectivă.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie