Jurnalul orei 15, 25 Octombrie
Jurnalul orei 15:00 25 octombrie 2024, 19:53 | 174

Prezentat de Călin Jucovschi

Săptămâna curentă se încheie cu prețuri mai mici la carburanți. În următoarele trei zile, atât benzina, cât și motorina vor fi mai ieftine. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică transmite că se atestă o stabilizare a prețurilor la pompă, trendul fiind unul de diminuare în ultimele zile.

Ofițerii Centrul Național Anticorupție și procurorii au efectuat astăzi percheziții în mai multe localități, având la bază dosarul coruperii alegătorilor și finanțarea ilegală a partidelor. A fost reținut un lider al grupării „Șor” din Ungheni, denunțat de o persoană care a primit bani pentru a vota un anumit candidat în primul tur de scrutin și pentru a spune NU la referendum.

Fermierii din localitățile grav afectate de secetă au început să primească gratuit semințe de grâu de toamnă. Peste 400 de tone vor ajunge până la finalul săptămânii curente, la 175 de de producători agricoli din raioanele Ștefan Vodă, Comrat, Ceadâr-Lunga, Vulcănești, Cantemir, Cahul, Taraclia, Florești, Nisporeni și Telenești. Sprijinul a fost oferit de Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură, la solicitarea ministerului de resort de la Chișinău.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie