Jurnalul orei 19, 22 Martie
Jurnalul orei 19:00 22 martie 2024, 20:59 | 777

Prezentat de Sofia Obadă

Cele mai importante titluri ale ediției:

1. Diferențe dintre venituri și cheltuieli de peste un milion de lei. Asta au depistat membrii Comisiei Vetting în declarațiile de avere depuse de judecătorul CSJ, Anatolie Țurcan. Magistratul cu bunuri imobile și mașini de lux a făcut referire în fața Comisiei la rude generoase care l-au ajutat cu bani.

2. Apartamente, case spațioase, bijuterii pe patru roți și venituri de sute de mii de lei. Asta găsim în declarațiile de avere ale deputaților de la Chișinău. Astăzi vă prezentăm avuțiile lui Adrian Albu și Vasile Bolea.

3. Liderii Uniunii Europene au cerut în declarația finală a summitului de la Bruxelles ca negocierile de aderare cu Republica Moldova și Ucraina să înceapă fără întârziere. Între timp, Republica Moldova rămâne restanțieră la capitolul reformării justiției.

4. Peste 200 de alergători din Republica Moldova și România au pornit astăzi de la linia de start a ultramaratonului „Rubicon”, care, în acest an, se desfășoară, în premieră, pe o distanță de 478 de kilometri. Destinația finală - București.

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie