Incendiu la un depozit din Bălți
Social 12 septembrie 2024, 16:03 | 187

Peste 60 de salvatori și pompieri au intervenit la stingerea flăcărilor la un depozit din Bălți, care a luat foc noaptea trecută. A fost afectată o suprafață de aproximativ 900 metri pătrați. Victime nu au fost înregistrate. Cauza incendiului nu este cunoscută, deocamdată.

Potrivit reporterilor Nord News, la intervenție au participat 64 de pompieri și 14 mașini speciale, reușind să împiedice extinderea flăcărilor către clădirile vecine, inclusiv un depozit de mobilier, cu o suprafață de 2000 de metri pătrați.

VALERIU PAIU, șef al Serviciul organizare și pregătire intervenții, IGSU: "Au fost suplimentar chemate forțe și mijloace din alte subdiviziuni ale direcției Situații Excepționale Bălți și întreprinse toate măsurile pentru pentru localizarea și lichidarea incendiului. Pe parcursul 3-4 ore au fost întreprinse mai multe acțiuni de stingere, prin lansarea țevilor de refulare a apei la stingere, cât și la protecția altor încăperi adiacente în teritoriul dat."

Incendiul a fost localizat la scurt timp după ora 6:00. În urma arderii nu au fost raportate victime. Cauza incendiului este în curs de stabilire.

Opinia ta contează. Comentează!