Lansare cu bucluc pentru Vlah
Politic 30 septembrie 2024, 21:01 | 139

Fostul bașcan de la Comrat, Irina Vlah, a ales drept locație pentru lansarea în campania electorală satul Naslavcea. Evenimentul a avut loc duminică. Înconjurată de mai mulți susținători, care purtau pulovere oranj cu o inimă albă, simbolul campaniei electorale, Irina Vlah și-a prezentat programul din zece priorități – de la garantarea păcii și soluționarea crizei demografice, până la dezvoltarea economică a Republicii Moldova.

Într-un mesaj publicat pe Facebook, Irina Vlah a inserat mai multe fotografii, precizând că plănuise să desfășoare evenimentul pe un deal la Naslavcea, de unde se poate vedea cu ușurință „Inima Nistrului”, însă poliția ar fi împiedicat-o să-și desfășoare acolo lansarea în campania electorală.

Inspectoratul General al Poliției neagă acuzațiile Irinei Vlah. „Poliția nu a intervenit și nu a avut comunicare cu persoanele aflate acolo. Mai mult. Îndemnăm concurentul electoral să-și argumenteze acuzațiile, cel puțin prin publicarea unor secvențe video sau fotografii cu polițistul, care se pretinde că „ar fi îngrădit desfășurarea evenimentului”, menționează oamenii legii.

La Naslavcea, Irina Vlah a prezentat unele dintre prioritățile sale, despre care a vorbit anterior la întâlnirile cu cetățenii din Lipcani și Ocnița. Aceasta a scris pe rețelele de socializare că își dorește ca tinerii să se poată realiza în propria lor țară, iar vârstnicii să nu mai sufere de singurătate la bătrânețe.

IRINA VLAH, candidat independent: "Programul meu cuprinde zece priorități – de la garantarea păcii și soluționarea crizei demografice, până la dezvoltarea economică și eliberarea țării de dependența de datorii. Îmi asum public responsabilitatea de a îndeplini fiecare dintre aceste priorități. Este un fel de acord social, pe care îl închei cu cetățenii în calitate de candidat pentru funcția de președinte, care îmi impune o responsabilitate sporită."

Anterior, fostul bașcan Irina Vlah spunea că are un plan de acțiuni pentru a asigura pacea în Republica Moldova.

Opinia ta contează. Comentează!