Patrula Jurnal TV, 13 Octombrie

Analiza stării criminogene din țară, cazuri șocante, detalii emoționante, imagini exclusive, flagranturi, declarații și dosare de rezonanță din justiție.

La aproape o lună de la incidentul nefericit din Ungheni, copilul de doi ani, care a căzut în gol în tunelul liftului de la etajul șase, a fost externat. Potrivit medicilor, starea băiatului este satisfăcătoare.

A fost condamnat la 13 ani de închisoare pentru omorul soției. A pierdut tot ce a avut mai scump într-un moment de furie...Andrei Berzoi, un bărbat de 60 de ani, se află după gratii al patrulea an și în acest răstimp a înțeles că nu-i nimic mai presus decât libertatea și familia.

Republica Moldova va avea un sistem de avertizare a cetățenilor în situații de urgență și calamități naturale prin intermediul telefoanelor mobile.Proiectul aprobat de cabinetul de miniștri face parte dintr-o serie de măsuri menite să protejeze cetățenii. În acest sens va fi semnat un Acord între Guvern și Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Valoarea proiectului este de 37,4 milioane de euro.

Opinia ta contează. Comentează!